Showbiz, Stiri

Un designer român, celebru în străinătate, a găsit idealul autohton în modă

„Mihaela Rădulescu este un fashion icon”

mihaela_radulescu1

Designerul Stephan Pelger, al cărui nume are ecouri puternice în moda internaţională, consideră că România are fashion icon-uri puternice.

Unul dintre ele este Mihaela Rădulescu pe care Pelger o admiră. Într-un interviu acordat „Replica Vedetelor”, designerul vorbeşte despre fashion icon-urile internaţionale care, odată reuşeau să se impună cu uşurinţă, doar prin simple apariţii publice. Printre acestea, el le numeşte pe Audrey Hepburn şi Grace Kelly, iar, acum, pe Cate Blanchett.

Mihaela stephan pelger

În ceea ce priveşte fashion icon-ul românesc, Pelger se opreşte la trei nume sonore în showbiz-ul autohton: Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu şi Andreea Raicu.

„În România, chiar aș putea să spun că avem câteva femei care sunt extrem de bine îmbrăcate. Poate că nu neapărat icon în acel sens, asemeni lui Audrey Hepburn, pentru că din păcate nu avem aceeași vizibilitate, dar Mihaela Rădulescu, Ileana Badiu și Andreea Raicu pot fi catalogate că fiind modele demne de urmat. De fiecare dată se găsește o persoană care să iasă din mulțimea de femei frumoase, remarcându-se prin stil și eleganță”, spune designerul.

 

blank