Featured, Politic

Un deputat PNL spune ce bugetari vor fi concediați

Deputatul PNL Florin Roman a publicat joi seară o listă a unor funcționari publici care ar fi din PSD și care urmează să fie dați afară după ce liberalii vor ajunge la guvernare.

„Am spus ca imediat după instalarea noului guvern vom face curățenie! Ca vom da afara pesedistii care au transformat serviciile deconcentrate in adevărate cazemate de partid! Voi înainta noilor miniștri toate documentele necesare pentru demiterea politrucilor și voi solicita demiterea lor!”, a scris deputatul PNL, pe pagina de Facebook.

„Primul lot din Alba este compus din: șefii de la Inspectoratul Școlar Alba, in frunte cu madam Daramus, vicepreședinte PSD Alba, demolatoarea invatamantului din Alba; continuam cu directorul de la DSV Alba, care tine incineratorul cumpărat cu peste o suta de mii de euro, pentru a-l tine nefolosit, un “campion” al angajărilor de pesediști pe concursuri închipuite, apoi cu șeful ARR, președintele PSD Zlatna, transferat de la o societate… privată!”, a adăugat Florin Roman.

Liberalul precizează că „nu-i uitam pe directorii de la Cugir unde mor oamenii sau sunt răniți din cauza lipsei condițiilor de munca. Toți sunt lideri ai PSD Cugir. Se pregătește sa zboare maestrul Murg, administratorul special de lux! Omul care le plânge de mila pensionarilor și el duce acasa zeci de mii de lei din cumulul pensiei cu salariu”.

„Continuam cu șeful de la agricultura care scoate la “concurs” posturi pe banda rulantă și care a politizat agricultura județeana, pana in măduva oaselor. E doar primul lot… se pregătește lotul 2! Sa se facă dreptate și curățenie!”, a conchis el.