Un cuplu a avut parte de un şoc imens când cei doi părinţi şi-au văzut bebeluşul pentru prima oară.

ht_baby_gender_2_kb_150317_4x3_992

Gravidă în 20 de săptămâni, Danielle Williams s-a dus să facă o sonogramă. Atunci, tehnicianul le-a spus ei şi soţului său, Kyle, că vor avea încă o fetiţă. Danielle, din Michigan, a născut pe 2 martie, după un travaliu de 20 de ore.  Femeii i s-a făcut o cezariană pănă la urmă, iar soţul a participat la naştere. Kyle a observat că bebeluşul nu era fetiţă, ci băiat, dar a aşteptat ca medicul să confirme. 

„Când doctorul a ridicat capul şi a anunţat că e băiat, Danielle a crezut că e o glumă”, a povestit Kyle, conform abcnews.go.com. „Eram treaz de 24 de ore şi credeam că nu mai văd bine”, a completat el. 

După ce au trecut peste şocul iniţial, cei doi părinţi au decis să se distreze pe seama greşelii şi au păcălit-o şi pe bunica micuţului, care se aştepta să găsească o nepoţică.

Un medic din New York a povestit că, în cei 35 de ani, nu a mai văzut ca un tehnician să facă o asemenea greşeală: „Tehnologia e atât de evoluată încât vezi imediat bebeluşul, mai ales dacă e băiat”, a explicat Laura Corio. 

Citeste si...
Bijou este însărcinată și va fi mămică pentru a doua oară