Un copil, drept pedeapsă că a furat, a fost uns cu miere și legat de un stalp, pentru a atrage albinele
Featured, International

Un copil, drept pedeapsă că a furat, a fost uns cu miere și legat de un stalp, pentru a atrage albinele

Un bărbat din Egipt a chinuit cumplit pe un copil de 7 ani, după ce a aflat că acesta a furat.

Individul l-a urcat pe un copil pe acoperiușul casei, apoi l-a legat cu sfori de un stâlp din lemn, l-a uns cu miere și l-a lăsat să fie înțepat de albine și de țânțari.

Incidentul şocant a avut loc marți, 25 mai, în regiunea egipteană Qalyubia, informează Daily Mail.

Într-o fotografie apărută în presa locală, micuțul Muhammad D. apare întins pe podea cu mâinile legate de un stâlp de lemn, în timp ce insectele roiesc în jurul lui. Copilul prezenta mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat de albine și de țânțari în repetate rânduri.

Pentru pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiului său, bărbatul, care are vârsta de 34 de ani, a fost arestat. Deocamdată, nu se știe cât timp a stat copilul pe acoperișul casei. Cert este că micuțul Muhammad a fost găsit într-o stare „deplorabilă” de către autorități. El a fost transportat de urgență la spital.

Îngrozită de ceea ce s-a întâmplat, mama lui Muhammad, în vârstă de 29 de ani, a solicitat ajutor unei asociaţii pentru salvarea minorilor.

Femeia a văzut tot ceea ce s-a întâmplat și chiar a reușit să facă mai multe fotografii. Acum, pozele respective sunt folosite de autoritățile egiptene împotriva bărbatului.

Femeia a mărturisit că a fost bătută în repetate rânduri de soțul ei, care și-a torturat copilul de mai multe ori. Printre altele, individul și-a lăsat fiul fără hrană pentru perioade lungi de timp.

blank