Featured, Social

Un copac s-a prabușit peste o mașină în care se afla un copil de 2 ani

Un copac a fost doborât de vânt peste o mașină, în municipiul Constanța, un copil de doi ani aflându-se în autoturism în acel moment, dar fără să pățească ceva.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi seară, pe strada Dispensarului din municipiul Constanța unde un copac doborât de vânt se prăbușise peste un autoturism staționat.În acel moment, în autoturism se afla un copil în vârstă de doi ani, care însă nu a fost rănit. 

„Proprietarii autoturismului au spus ca în momentul în care a căzut copacul pe mașină în aceasta era un copil, în vârstă de 2 ani și 8 luni, care a fost evacuat de părinți, fără sa aibă nevoie de îngrijiri medicale sau de transport la spital”, au transmis pompierii constănțeni.

La fața locului intervin pompierii de la detașamentul Port cu autospeciala cu mijloace specifice pentru degajarea copacului de pe carosabil și eliberarea autoturismului, și cu autoscara.

O avertizare meteorologică de cod galben de vreme severă a fost emisă pentru municipiul Constanța, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informând că se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale de 55-65 km/h.

blank
blank