Un chirurg
Actualitate, Featured

Un chirurg din Târgu Jiu, ridicat de procurori chiar la ieșirea din gardă. În dulapul din cabinet avea 70.000 de lei, parfumuri și alcool

Un chirurg de la Spitalul Județean din Târgu Jiu a fost ridicat de procurori exact când a ieșit din gardă, de la spital. El a fost reținut pentru că lua mită în mod repetat de la pacienți.

Când a fost ridicat de procurori și dus la audieri, doctorul tocmai ce își încheiase garda la spital.

În cabinetul său, într-un dulap de lemn, oamenii legii au găsit peste 70.000 de lei, dar și mai multe sticle de băuturi alcoolice, cafea, tutun și parfumuri.

Potrivit procurorilor, în numai 10 zile, medicul ar fi primit mită de la 9 persoane.

Maria Ciobanu, purtător de cuvânt al Pachetului de pe lângă Tribunalul Gorj: „Inițial au existat patru denunțători, patru martori denunțători care au conturat faptul că medicul chirurg respectiv condiționează actul medical pretinzând și primind sume de bani.

În perioada 6 – 16 iunie 2021 din administrarea parțială a probelor a rezultat că medicul chirurg a primit sume de bani și bunuri de la nouă persoane.

Un chirurg de la Spitalul din Târgul Jiu suprins întrun moment când număra 600 lei de la un pacient. El nu pretindea o sumă, ficxă dar era nemulțumit dacă suma respectivă era prea mică”.

blank