Dupa ce iubitul ei a fost arestat pentru ca a jefuit o masina de valori care transporta aur in valoare de 650.000 de euro, Madalina Secuianu a trait un adevarat calvar!

61589202

La cate i-a fost dat sa vada sis a traiasca, de cand iubitul ei, Rustem Simion, a fost arestat, cu siguranta Madalina Secuianu ar putea scrie o carte.

Poate de departe cel mai cumplit moment a fost Acela in care Rustem a incercat sa se sinucida, sustinand ca nu merita pedeapsa primita. Chiar daca cei doi formau un cuplu unit pana se se intample acest eveniment, dupa ce iubitul ei a fost arestat, lucrurile au luat o turnura incredibila.

“O femeie nu trebuie s-o terorizezi, ca mai rau face. Eu i-am explicat, daca am stat cuminte doi ani, ce mi-ar trebui sa-i gresesc cand mai are putin. Tipa, urla ca nu-I convine nimic, e gelos pe tot ce ma inconjoara, e gelos pe pietrele pe care calc. Dar trebuie sa inteleaga ca, daca vrea sa fiu langa el, nu trebuie s ama terorizeze”, a explicat Madalina.

Desi au fost despartiti in ultima perioada, Madalina s-a decis sa-i mai acorde o sansa.

“Am trecut prin multe si ne iubim mult. Poate ar fi bine sa ne mai dam o sansa. Mi-au trecut nervii, imi este greu fara el, inca sunt confuza si nu stiu ce vreau. Inima imi spune sa-l iert sis a ne impacam, dar creierul spune NU, pentru ca, daca ii mai dai unui om a doua sansa este posibil sa te raneasca mai rau decat prima data”, a mai spus Madalina.