Showbiz, Stiri

Un celebru actor american s-a distrat cu o româncă!

De cine a fost cucerit marele actor?!

ingrid_60f13f83c8

Este un nume mare la Hollywood, iar recent a fost prezent în ţara noastră, unde a lucrat la o producţie de box-office. Iar dacă cea care i-a fost ghid a fost modelul Alina Puşcău, o altă prezenţă feminină de pe platourile de filmare a fost cea care i-a descreţit fruntea.

Tatăl Angelinei Jolie, actorul Jon Voight, a fost acum câteva luni în România, unde a lucrat la filmările pentru producţia „The Dark Prince”. A fost întâmpinat cu legendara ospitalitate românească, iar dacă ghid prin locurile frumoase din ţara noastră i-a fost modelul Alina Puşcău, alături de care joacă în peliculă, o altă actriţă şi manechin de la noi a fost „responsabila” cu voia bună.

ingrid_01_968604837d

Este vorba despre frumoasa Ingrid, care l-a cucerit cu bună dispoziţia ei pe actor, alături de care s-a fotografiat la filmări. Imaginea a ajuns pe contul de socializare a acesteia, românca subliniind faptul că tatăl Angelinei Jolie este şi el, la rândul său, un personaj plin de umor.

„Cu Jon Voight. La filmările pentru „The Dark Prince”. Este unul dintre cei mai simpatici, amuzanţi şi realişti oameni cu care am lucrat”, a scris Ingrid în dreptul fotografiei.

Tatăl Angelinei Jolie, joacă în pelicula „The Dark Prince”, care urmează să fie filmată în România, în studiourile Castel Film.

Jon Voight, în vârstă de 73 de ani, este actor de film şi televiziune şi a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1960 graţie rolului de gigolo din filmul „Cowboy-ul de la miezul nopţii/ Midnight Cowboy” (1969), pentru care a primit prima sa nominalizare la premiile Oscar.

De-a lungul deceniilor următoare, Jon Voight şi-a construit o carieră solidă cu ajutorul unor roluri dificile, dar provocatoare, având câteva prestaţii memorabile în filme precum „Eliberarea/ Deliverance” (1972) şi „Întoarcerea acasă/ Coming Home” (1978) – pentru cel din urmă a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Interpretarea jurnalistului sportiv Howard Cosell din filmul biografic „Ali” (2001) i-a adus aprecierea criticilor şi cea de-a patra nominalizare la Oscar.

 

blank