International, Stiri

Un cascador a fost înjunghiat în timpul filmărilor cu Brad Pitt

Incidentul a avut loc cu o baionetă, la filmările dramei “Fury”

brpitt

Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare pe care este turnat cel mai recent film cu Brad Pitt, drama “Fury”, inspirată din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Brad Pitt interpretează rolul principal în drama “Fury”, care este turnată pe un platou amenajat în localitatea Pyrton din comitatul Oxfordshire din Marea Britanie, informează contactmusic.com.

Un cascador britanic în vârstă de 35 de ani se afla la mijlocul unei scene de luptă, în momentul în care a fost înjunghiat din greşeală cu o baionetă.

Lama acelei baionete avea o lungime de aproximativ 23 centimetri şi i-a perforat umărul. Cascadorul a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul John Radcliffe din Oxford.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, dar a anunţat deja că nu va considera acest incident drept o tentativă de crimă şi că a trimis cazul spre anchetare la Autoritatea pentru Sănătate şi Siguranţă (Health and Safety Executive/ HSE). Potrivit The Telegraph, cascadorul se află în continuare în spital, însă starea lui este stabilă.

Brad Pitt, colegul său de pe afişul filmului Shia LaBeouf şi regizorul David Ayer nu erau prezenţi pe platou în momentul în care s-a produs incidentul.

Reprezentanţii producătorilor peliculei au confirmat faptul că accidentul s-a produs când doi cascadori repetau pentru o scenă de acţiune: “Secvenţa aceea avea loc departe de unitatea principală, nici regizorul, nici vreunul dintre actorii principali nu lucra la acea secvenţă”.

Potrivit BBC, o scrisoare de la Pinewood Studios a fost trimisă rezidenţilor din localităţile învecinate, în care îi informează că trebuie să se aştepte la “împuşcături intermitente şi controlate şi câteva explozii”.