Showbiz, Stiri

Un cadou primit de la Leo s-a transformat în dosar penal pentru furt

Loredana Chivu a luat-o pe cocoaşă de la pirandele din Strehaia!

article_355614_1

Loredana Chivu (23 de ani) şi Leo de la Strehaia se ciondănesc de mai bine de o lună. El susţine că asistenta TV i-ar fi cerut bani cu împrumut, pe care ea a uitat să-i mai restituie. Familia lui Leo s-a gândit că, dacă i-ar aplica o “corecţie” blondei, poate îşi va aminti de datorii.

loredana_chivu_09_accf35463b

De când a intrat în gura lui Leo de la Strehaia, Loredana nu mai are linişte. Săptămâna trecuă, neamurile “prinţului ţiganilor” au venit la locul de muncă al Loredanei, asistentă TV în emisiunea “Un show păcătos”, pentru a-i cere socoteală. După ce camerele de filmat s-au oprit, susţinătorii lui Leo au lăsat politeţurile şi s-au năpustit asupra blondei. Unul a tras-o de păr, altul i-a dat câteva palme peste ceafă. Noroc cu bodyguarzii, care au aplanat incidentul.

Tot tam-tamul a pornit după ce Leo a dat-o în judecată pe Loredana pentru furt şi hărţuire. Din dosarul care a ajuns la poliţie reiese că Loredana i-ar fi cerut lui Leo suma de 20.000 de lei pentru o vacanţă şi pentru cumpărarea gardului din jurul casei. Pe lângă bani, blonda a primit şi o maşină de 35.000 de euro.