Actualitate, Stiri

Un „buldog” la soare?! Nu! E doar Vasile Blaga în vacanţă, la mare!

Vasile Blaga, alintat Buldogul de oponenţi săi politici, se răsfaţă iar la malul românesc al Mării Negre.

vasile blaga plajaPatriot, din fire, nu ar da plaja românească pe cea din străinătate, chiar dacă plaja este într-un resort exclusivist, acolo unde nu poate intra oricine.

Şi dacă preşedintele Băsescu s-a arătat super-bronzat la susţinerea examenului pentru reînoirea brevetului de comandant, Adriean Videanu se „pârleşte” la table – ca de obicei – iar Ponta a căutat soarele… ce trădare!… tocmai în Miami, ei bine, Vasile Blaga a ales litoralul românesc.

Ca un veritabil politician în vacanţă, s-a delectat cu câteva lecturi, greu de dus pe soarele ăsta. A citit ce a citit şeful PD-L-ului însă la răpit iute somnul. Un duş răcoros l-a făcut să-şi scuture cu tărie fălcile, gata să încerce să o iade la capăt cu cititul.

Deşi mai bine bronzat decât în vacanţele de anul trecut, politicianul a avut grijă să nu mai facă exhibiţii, cu gesturi delicate ca ale unui balerin, ca în urmă cu câţiva ani, când şi-a ridicat graţios braţul să se bronzeze pe toate părţile.

Este de menţionat însă, ce nu ne place la domnul senator! De mulţi ani politicianul poartă un model de slip foooooaaaarte demodat.

E neplăcut ca, odată cu trecerea timpului, să porţi slip pe măsura trupului unui culturist când se văd semnele iminente ale îmbătrânirii: o burtă revărsată şi o… mărire a prostatei?!

Domnule Vasile Blaga, modelul de slip s-a schimbat de câţiva ani şi este mult mai decent. Unul de acest fel poartă, cu mare grijă, Adriean Videanu. Luaţi exemplu! (I. Ş.)

blank