Featured, International

Un britanic, began, și-a snopit în bătaie iubita pentru că mirosea a…șuncă

Christopher Ellam, un britanic în vârstă de 22 de ani, a bătut-o cu o sticlă de oțet pe Bethany Smith (23 de ani), iubita lui, fiindcă mirosea a șuncă.

S-a enervat când iubita lui s-a întors acasă de la muncă – Bethany lucra la o cafenea – cu hainele mirosind a carne, a notat The Sun. El a pledat vinovat pentru infracțiunea de lovire în fața magistraților care au judecat cazul. Christopher i-a impus lui Bethany să devină vegetariană. „Dacă nu vrei să devii vegan, rupem legătura!”, i-a spus tinerei.

„Am crezut că Christopher mă iubea, dar el încerca să controleze orice aspect al vieții mele. Niciodată n-am dorit să devin vegan sau vegetariană. După ce m-a atacat fiindcă miroseam a bacon am zis că e de ajuns”, a spus Bethany.

În 2015, cei doi tineri au decis să devină vegani. De fapt, Christopher și-a dorit asta și a încerccat s-o facă și pe Bethany să adopte acest stil alimentar. „Mi-a spus răspicat: Dacă nu vei deveni vegan, rup legătura cu tine!”, a povestit Bethany.

„După patru ani de abuzuri, m-am întors la mama” „Când am venit de la schimb într-o seară, Christopher era furios. Mi-a spus că miros a carne. Apoi m-a tras de păr și m-a forțat să fac un duș. A doua zi de dimineață, era tot furios. A apucat o sticlă de oțet și m-a lovit cu ea”, a mai relatat Bethany