Un bebeluș a murit după ce a fost născut de mama sa, pe ascuns, acasă, iar apoi a fost abandonat într-o cadă. Nimeni nu a știut că femeia este însărcinată și șocant este faptul că mama acestuia mai are încă 5 copii. Femeia în vârstă de 32 de ani nici măcar nu și-a anunțat familia că este însărcinată, iar când a venit momentul, a născut singură, pe ascuns. Mai apoi, a abandonat bebelușul în cadă și acesta a fost găsit mort, câteva ore mai târziu.

Totul a ieșit la iveală când fratele femeii a văzut că aceasta sângerează puternic şi a sunat la ambulanță.

Potrivit medicilor acest bebeluș s-a născut viu, chiar la termen şi a murit după ce a fost lăsat nesupravegheat în cadă, informează observatornews.ro

Femeia a fost internată în spital, iar bebelușul, o fetița a fost preluată de medicii legiști care au concluzionat că micuța a intrat stop cardio respirator provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical şi l-a abandonat.

Potrivit cunoscuților, femeia, mama a cinci copii, ar fi fost părăsită de soț şi avea o relație cu un alt bărbat care se presupune că ar fi tatăl nou-născutului.

În acest context, anchetatorii iau în calcul 3 variante: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere.


Citeste si...
"Din Siria incepe al Treilea Razboi Mondial". Baba Vanga si Nostradamus au prezis ce se intampla azi