International, Stiri

Un bătrân de 86 de ani a câştigat un concurs care-i oferea ca premiu o partidă de sex

Vezi ce a păţit cu doar câteva ore înainte de a se bucura de compania prostituatelor

batran

Un văduv în vârstă de 86 de ani din Lake Tahoe, SUA, a murit înecat cu o bucată de friptură cu doar câteva ore înainte de a face sex, după mai bine de 10 ani.

Johnny Orris câştigase în septembrie competiţia „Get My Grandpa Laid”, al cărei premiu consta într-o partidă de sex cu două prostituate, într-un bordel din Nevada, relatează Daily Mail.

batran1

Înainte de se bucura de „recompensă”, bătrânul a mers să ia masa cu nepotul lui, Ed, la un restaurant. În timpul mesei, Johnny s-a înecat cu friptura şi a leşinat. Deşi un chelner a încercat o manevră de resuscitare până la sosirea ambulanţei, în cele din urmă medicii nu au putut decât să îi constate decesul.

batran2

Ed a povestit că bunicul său era extrem de fericit şi totodată emoţionat după ce ieşise învingător la concursul respectiv. „Era în al nouălea cer”, a spus acesta.

Potrivit sursei citate, soţia lui Johnny decedase în urmă cu 11 ani, iar de atunci bărbatul nu mai fusese cu nicio altă femeie. Totuşi, când s-a înscris în competiţia prezentată de Howard Stern, bătrânul mărturisise că visează să facă sex cu o femeie de culoare, cu sânii mari.

 

blank