Un bărbat din localitatea Tortoman, județul Constanța, și-a ucis nevasta în bataie, cu o coadă de mătură și a mințit Poliția că aceasta ar fi murit în somn.

Un bărbat din localitatea Tortoman, aflată la 50 de km de Constanța, și-a ucis nevasta în bătaia cu o coadă de mătură. Bărbatul a a sunat apoi la 112 și a anunțat că soția sa murit în somn.

Luni, în jurul orei 4.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată.

Autoritățile au constatat pe corpul femeii urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

La momentul actual, bărbatul se află în custodia Poliției.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliștii s-au deplasat la locul faptei pentru efectuarea cercetării la fața locului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului, relatează Antena3.

Un bărbat şi-a omorât fosta iubită de 19 ani, după care a pus-o în maşină şi s-a plimbat cu ea în oraş
Crimă odioasă în Gorj. Incidentul şocant a avut loc în comuna Baia de Fier. Tânăra ar fi fost înjunghiată de fostul iubit, în vârstă de 20 de ani, după ce aceasta i-ar fi comunicat că își dorește să încheie relația.

Crima s-a produs chiar lângă mașina tânărului, în apropierea casei fetei. Însă informațiile venite din rândul procurorilor sunt terifiante. După ce a înjunghiat-o, tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea. La intrarea în Târgu Jiu însă, tânărul a fost oprit de Poliție, moment în care agenții au observat că fata este în stare de inconștiență.

Aceștia au chemat imediat o ambulanță, însă echipajul medical nu a mai putut face altceva pentru fată decât să constate decesul. Anchetatorii nu au aflat încă motivul pentru care tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea. În acest moment, băiatul se află la Parchet, unde este audiat.