Actualitate, Stiri

Un bărbat împuşcat în cap în zona Dorobanţi din Bucureşti. Agresorul este o femeie care a fugit de la locul faptei. Poliţia o caută în tot oraşul

 O persoană a fost împuşcată în cap, la intrarea în Piaţa Dorobanţi, din Bucureşti, în urma unei altercaţii în trafic, în jurul orei 12.00.

Poliţia a fost alertată după ce soţia victimei a sunat la numărul de urgenţă 112. Potrivit Poliţiei Capitalei, o femeie a sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie, în urma unui conflict în trafic.

pistolDin primele cercetări a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ, ci probabil una cu bile.

Agresorul se pare că a fost o femeie care a folosit un pistol cu bile. Victima, un bărbat de aproximativ 35 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca. S-a tras de pe geamul lateral, din maşină în maşină, în dreptul semaforului. Martorii au auzit o bubuitură, dar nu au apucat să vadă mare lucru.

Totul ar fi plecat de la o dispută în trafic, potrivit primilor poliţişti ajunşi la faţa locului. Victima era conştientă şi prezenta o palgă împuşcată în zona stânga a feţei, potrivit medicilor de la SMURD.

Şoferiţa agresoare a fugit de la locul faptei şi poliţia o caută. Au fost instalate filtre în tot oraşul. Femeia conduce un Opel de culoare verde, acestea fiind singurele informaţii ale poliţiei de la ora aceasta. (I.S)

 

blank