International, Stiri, Ultima Ora

Un barbat a fost UCIS de politisti!

Un bărbat care a ameninţat pe Internet că va ucide poliţişti a fost împuşcat mortal, marţi, în maşina sa de la periferia Philadelphiei (estul Statelor Unite), după ce a încercat să îşi pună planurile în aplicare, a anunţat poliţia în cursul serii.

61616295

Şeful poliţiei din Upper Darby, Michael Chitwood, a explicat că este vorba despre un bărbat alb în vârstă de 52 de ani, care a ameninţat poliţia şi agenţii FBI că îi va ucide. Ameninţările au fost postate aparent pe YouTube.

În timp ce poliţiştii încercau să îl aresteze în maşina sa în Upper Darby (vestul Philadelphiei), bărbatul a acţionat maneta de marşarier şi a încercat să îi lovească pe cât mai mulţi, a explicat el.

Cinci dintre ei au deschis focul, a adăugat Chitwood. “Au tras şi l-au ucis. Poliţiştii se temeu pentru vieţile lor, el a folosit maşina ca pe o armă, ei au făcut ceea ce trebuia”, a adăugat şeful poliţiei din Upper Darby.

El nu a precizat dacă bărbatul era înarmat, dar a anunţat că niciun poliţist nu a fost rănit. Bărbatul ucis a fost identificat ca Joseph Pacini pe site-ul de Internet Philly.com. Vizibil tulburat, el s-a filmat în timp ce lăsa pe robotul telefonic al unui inspector de poliţie ameninţări, extrem de incoerente, şi a postat aceste înregistrări pe YouTube.