Un Bărbat de 55 de ani din Vaslui a dezvoltat o formă agresivă a infecţiei cu virsului COVID, care i-a fost fatală. Rudele sale spun că omul nu a crezut niciodată în existenţa pandemiei şi credea că totul a fost inventat de liderii lumii, pentru a implanta cipuri populaţiei.

Un bărbat de 55 de ani, din Vaslui care a ajuns în stare gravă la spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, avea şi alte probleme de sănătate.

Infecţia cu COVID i-a agravat comorbidităţile şi, după două săptămâni petrecute la Terapie Intensivă, a decedat.

Familia spune că bărbatul nu crezuse niciodată în existenţa pandemiei şi credea că liderii lumii au inventat totul pentru a se folosi de vaccin ca să microcipeze toată populaţia globului.

Abia când starea lui de sănătate s-a agravat, pe patul de spital, omul a realizat cât de real este acest virus
Fiica lui a declarat pentru ziarul local vremeanouă că bărbatul ţinea legătura cu familia prin telefon şi ultima conversaţie a avut loc vineri. De atunci, rudele nu mai ştiau nimic despre el.

“Oficial, ni s-a comunicat cã s-a descãrcat bateria, neoficial, noi nu credem aceastã variantã.

Duminicã, la ora 16:00, am vorbit cu o doamnã doctor, care ne-a comunicat cã totul e bine, tata are o saturatie de 93 la aparate si chiar mai mare în sânge. Ne-a spus cã nu sunt motive de îngrijorare.

În aceeasi zi, în jurul orei 20:00, mama a sunat la spital pentru cã avea o presimtire. Ne spunea cã ceva rãu s-a întâmplat cu tata. Atunci am aflat cã el murise de câteva ore.

Suntem supãrati cã, pe lângã tratamentul la care a fost supus în sectia ATI, cei de la spital nici mãcar nu s-au obosit sã ne sune pentru a ne comunica decesul. Tatãl meu s-a dus pe picioarele lui în spital, iar acum trebuie sã-l scoatem cu picioarele înainte, bãgat într-un sac”, a declarat fiica victimei.