Un bărbat din Sibiu și-a ucis fosta iubită, chiar de Ziua Îndragostiților
Actualitate, Featured

Un bărbat din Sibiu și-a ucis fosta iubită, chiar de Ziua Îndragostiților

Un bărbat în vârstă de 42 de ani și-a ucis fosta iubită chiar de Ziua Îndrăgostiților. Acesta s-a predat la poliție la doar câteva ore după crimă.

Crimă de Ziua Îndrăgostiților. Un bărbat din Cisnădie, județul Sibiu s-a predat poliștilor din Deva după ce și-a ucis fosta iubită. Oamenii legii și-au alertat colegii, iar când aceștia au ajuns la locului crimei au găsit și victima, conform tribuna.ro.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a avut o relație amoroasă cu femeia pentru o perioadă de timp. Cei doi locuiau în aceeași scară, pe același palieri, într-un bloc din Cisnădie, conform surselor judiciare.

Cu toate că femeia a cerut un ordin de protecție dat prin instanță, valabil până la vară, bărbatul și-a vizitat fosta iubită în seara de sâmbătă. Între cei doi a izbucnit un scandal, iar bărbatul susține că femeia a sărit să îl lovească cu un cuțit, pe care i l-a luat și a lovit-o el.

Crimă de Ziua Îndrăgostiților. Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Speriat, bărbatul a fugit de la fața locului și s-a deplasat la casa fratelui său, care locuiește în Deva. Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Româncă din Italia, acuzată de crimă. Şi-a înjunghiat vecina din cauza gălăgiei

O româncă din Italia a fost arestată pentru crimă. Femeia în vârstă de 47 de ani este acuzată că şi-a ucis vecina columbiană. Românca spune că a acţionat în legitimă apărare, după ce a fost atacată în propria casă de trei persoane, printre care şi victima.

Georgeta are 47 de ani şi a fost arestată după ce şi-a înjunghiat mortal vecina columbiană. Românca spune că a acţionat în legitimă apărare, după ce a fost atacată în propria casă. Printre agresori s-ar afla şi victima.

Medicii urmează să stabilească dacă românca a acţionat într-adevăr în legitimă apărarea. Georgeta spune că a a fost lovită cu pumnii, fiindu-i provocate răni la gât. Potrivit publicației lasiciliaweb.it, citată de observatornews, românca ar fi raportat aceste răni înainte de a fi dusă la închisoarea Pagliarelli din Palermo, acolo unde este reținută.

blank