Un bărbat din București de 37 de ani este acuzat de şantaj după ce a ameninţat o tânără că face publice imagini cu ea în ipostaze indecente, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Un bărbat din București obsedat sexual acuzat de şantaj

În cazul altor femei, a obţinut fotografiile acestora promiţând că vor apărea într-o revistă din străinătate, publicându-le apoi fără acordul lor pe diferite site-uri. Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce o tânără a sesizat Secţia 17 Poliţie că este şantajată de un bărbat care va face publice fotografii şi filmări în ipostaze indecente cu aceasta, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

„Cel în cauză a fost identificat rapid de poliţiştii Capitalei, care la data de 06 februarie a.c. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind ridicate: calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei. Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate”, precizează Poliţia Capitalei.

Un bărbat din Bucureșt care a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent cercetările sunt continuate pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri cu cel în cauză în stare de arest preventiv.