Un bărbat
Actualitate, Featured

Un bărbat de 54 de ani, din Prahova, înjunghiat mortal de propriul fiu

Un bărbat de 54 de ani din Prahova a fost înjunghiat mortal de către fiul său, în vârstă de 29 de ani. Ucigașul a fost reținut de polițiști, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Un bărbat din comuna Albeşti Paleologu, vorbește despre faptul că fratele său şi-ar fi înjunghiat tatăl. Poliţiştii Secţiei nr.10 de Poliţie Rurală Valea Călugărescă au fost sesizaţi, în jurul orei 2:00, în noaptea de vineri spre sâmbătă potrivit IPJ Prahova.

Bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit la nivelul pieptului

„În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului. Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de poliţişti, fiind în custodia acestora, în vederea audierii şi dispunerii unei măsuri preventive”, a anunțat sâmbătă IPJ Prahova..

Potrivit sursei citate, în cauză a fost deschis dosar penal pentru omor şi violenţă în familie, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova