Un barbat cu cagula a intrat intr o casa din Corbu, a ucis un barbat si a violat o pe fiica acestuia
Actualitate, Featured

Un bărbat cu cagulă a intrat într-o casă din Corbu, a ucis un bărbat și a violat-o pe fiica acestuia

Polițiștii din Constanța încearcă să dea de urma unui unui bărbat  care vineri dimineață a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu şi, cu sânge rece, şi-a pus în aplicare un plan diabolic.

Suspectul a omorât un bărbat, apoi se pare că a profitat de fiica acestuia, sub ochii îngroziţi ai mamei.

Criminaliștii sunt la fața locului, se fac cercetări tocmai pentru a aduna cât mai multe probe în vederea identificării criminalului.

Oroarea s-ar fi petrecut în jurul orei 4 dimineața. Un bărbat camuflat, cu cagulă si mănuși a dat buzna în casa unde se odihnea întreaga familie – 2 adulți, soț și soție și 3 copii de 11, 14 si 20 ani.

Din primele cercetări, se pare că fata de 20 ani ar fi fost violată, iar tatăl ei, un bărbat de 41 ani, a fost înjunghiat și a decedat.

Vecinii spun că acesta era un om prietenos, nu ar fi avut dușmani și nu își pot explica de ce el și familia lui a fost ținta unei astfel de nenorociri.

Până la această oră, cel care a comis aceste terori nu a fost găsit. În continuare polițiștii fac cercetări.

Conform site-ului local replicaonline.ro, se pare că a avut loc o adevărată luptă în respectiva locuință, bărbatul ucis fiind în casă cu soția și cei trei copii ai lor. Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini.

Fata de 20 a fost violată și transportată la spital, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați. Bărbatul a fost găsit cu o mână amputată și tăiat la gât.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: Anchetatorii au un cerc de suspecţi


Lucian Bode a fost întrebat într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia, că ancheta de la Corbu este în derulare.

“În acest moment, ancheta este în derulare, am deplasat acolo specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la IGPR, Direcţia de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului, avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba de ore, nu zile, ore, în care suspectul va fi reţinut. Practic, avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă, la ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112 la poliţie, în câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, alte…nu pot să mă pronunţ acum…răzbunare, jaf, vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare, audiem martorii şi cu siguranţă cel mai important lucru în acest moment este ca echipa de cercetare complexă de la faţa locului, sub coordonarea procurorului să identifice autorul şi să-l aducă în faţa instanţei”, a afirmat Lucian Bode, conform News.ro.

El a precizat că este vorba despre ”un dement” care a intrat peste o familie în casă la 3 dimineaţa şi a transmis românilor că este vorba de un caz izolat, iar aceştia trebuie să ştie că sunt în siguranţă.

“Aici este vorba de un dement care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a întâmplat în locuinţă, nu pe stradă şi o să vedem care a fost mobilul. (…) Forţele de ordine sunt acolo într-un număr suficient ca să asigure ordinea şi liniştea publică, aici vorbim de un caz izolat, într-o locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să îi spun altfel şi a făcut ce a făcut. (…) Românii care vor fi în această vară să fie încredinţaţi că vor fi în siguranţă, iar tuturor românilor le spun că astfel de cazuri izolate de crime, că se întâmplă din nefericire în întreaga lume, sunt doar izolate şi românii trebuie să ştie că sunt în siguranţă în ţara lor”, a mai transmis ministrul.