Un bărbat a sărit în gol de la etajul 9
Actualitate, Featured

Un bărbat a sărit în gol de la etajul 9. A murit pe loc

Tragedie în Capitală, duminică după-amiază lângă stadion! Un bărbat a căzut de la etajul 9. Acesta a murit pe loc.

Incident șocant în București, lângă stadion. Din păcate, autoritățile ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să confirme decesul. Este alertă acum în rândul anchetatorilor. Polițiștii trebuie să afle ce s-a întâmplat.

Incident șocant în București, lângă stadion. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9. Incidentele de acest fel sunt tot mai des întâlnite în ultima vreme.

De altfel, în urmă cu doar o zi un bărbat s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din Arad și a avut aceeași soartă ca victima din București.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificări a reieșit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidențe cu boli psihice.

Tot în această săptămână, o vloggeriță în vârstă de 24 de ani din Chișinău, Republica Moldova, a murit miercuri seară, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia. Înainte de a se sinucide, tânăra a transmis un ultim mesaj pe Instagram, informează Unimedia.

Polițiștii ajunși la locul tragediei au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unei clădiri situate pe strada Gheorghe Asachi din Chișinău. În momentul tragediei, tânăra care locuia împreună cu prietenul ei, era singură acasă, iar vecinii au relatat pentru Unimedia că, de-a lungul timpului, cei doi s-au mai certat, dar nu au provocat scandaluri. Cu două ore înainte de a se sinucide, vloggeriță a postat pe Instagram o fotografie cu fundal negru și mesajul „Sfârșit”, informează PRO TV Chișinău. De asemenea, potrivit polițiștilor care investighează cazul, tânăra a lăsat un bilet de adio în care le cerea iertare apropiaților săi. Conform presei locale, tânăra locuia de fapt la etajul 9.

Tânăra avea în jurul a 100.000 de urmăritori pe Instagram.