Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a tăiat o femeie, asistent social la primăria comunei clujene Borşa, în zona pieptului, cu un cutter.

“Un bărbat de 53 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit cu un cutter, în zona pieptului, o femeie de 47 de ani, în comuna Borşa, judeţul Cluj. La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 8,45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost solicitaţi să intervină la Primăria comunei Borşa, judeţul Cluj, unde o femeie, angajată a Primăriei comunei Borşa, ar fi fost atacată de un bărbat care i-ar fi provocat o rană în zona pieptului, după ce a lovit-o cu un obiect tăietor, respectiv un cutter. (…) Victima bărbatului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, asistent social în cadrul Primăriei comunei Borşa, a fost transportată la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde în urma examinării s-a constatat că rana suferită necesită 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, rana suferită nepunându-i acesteia viaţa în pericol”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor pentru arestare preventivă.