Un bărbat a fost încătușat de polițiști
Actualitate, Featured

Un bărbat a fost încătușat de polițiști, la Deva, sub acuzația de crima

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Cisnădie, judeţul Sibiu, a condus până la Deva, acolo unde a intrat în sediul Poliţie şi a anunţat ce a făcut noaptea trecută.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, la Poliţia Deva, acolo unde un bărbat de 42 de ani, din Cisnădie, a mers împreună cu fratele său şi cumnata, pentru a se preda.

Bărbatul a povestit că, noaptea trecută, a mers la o vecină din blocul său, cu care a avut o relaţie în trecut, şi a ucis-o.

Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima.

Bărbatul de 42 de ani a avut o relație cu femeia o perioadă de timp. Ei locuiau în aceeași scară, pe același palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, potrivit unor surse judiciare.

Deși avea ordin de protecție dat prin instanță, valabil până la vară, sâmbătă seara bărbatul și-a vizitat fosta iubită. Între ei a izbucnit un scandal, iar el susține că femeia a sărit să îl lovească cu un cuțit, pe care i l-a luat și a lovit-o el.

Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit.

Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat.

Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

blank