Un bărbat
International

Un bărbat a fost condamnat pentru uciderea soției sale care a cerut să divorțeze a doua zi după ce s-au căsătorit

Un bărbat din Texas a fost găsit vinovat că și-a ucis soția care dorea să divorțeze a doua zi după ce s-au căsătorit. Tareq Alkayyali a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Oficialii au spus că și-a ucis soția, Wasam Moussa, în timpul unei vizite în SUA în 2019, conform Insider.com.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Texas a fost găsit vinovat pentru că și-a ucis soția, care a cerut să divorțeze a doua zi după ce s-au căsătorit, scrie Fort Worth Star-Telegram.

Tareq Alkayyali a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Wasam Moussa. O autopsie a dezvăluit cauza morții sale: asfixierea.

Înainte de nunta lor din 2018, Moussa era sceptică cu privire la căsătoria cu Alkayali „în țara lor natală, Iordania”, potrivit Star-Telegram. A doua zi după ce s-au căsătorit, Moussa a vrut să divorțeze.

Potrivit comunicatului de presă, tânăra de 23 de ani s-a întors acasă, la familia ei, în timp ce Moussa s-a întors la reședința sa din Arlington, Texas. Oficialii au spus că Alkayyali a avut o aventură cu colega sa de serviciu.

Când Moussa a venit în SUA în mai 2019, cuplul a avut certuri aprinse și lupte cu privire la divorț.

Moussa „i-a spus fratelui ei că, în timpul uneia dintre certurile lor, Alkayyali i-a acoperit gura cu mâna”, se arată în comunicatul de presă.

După cum a raportat Star-Telegram, Moussa a fost descoperită inconștientă în apartamentul lor din Texas. Poliția l-a arestat pe Alkayyai, după ce l-a găsit afară, în fața apartamentului.