Featured, Life

Un bărbat a dat o mică avere pe o bere: 55.000 de euro

Peter Lalor a băut probabil cea mai scumpă bere din istorie, după ce a plătit unui hotel din Manchester 55.000 de lire sterline, informează Metro.

Jurnalistul din Australia s-a oprit la barul unui hotel din Manchester pentru a bea o bere, însă când a trebuit să plătească lucrurile nu au decurs cum se aștepta.

Lalor povestește că nu avea la el ochelarii de citit, iar după ce a plătit cu cardul nu a mai cerut chitanța și a vrut să plece. Totuși, a bănuit că ceva este în neregulă, mai ales că personalul avusese ceva probleme cu efectuarea plății, așa că a întrebat o angajată cât a plătit pentru berea băută.

“Ceva m-a făcut să întreb: Cât am plătit pentru bere? Angajata a verificat, și-a pus mâna la gură, nu mi-a spus suma, apoi a zis că a avut loc o greșeală și că va îndrepta lucrurile. Când i-am cerut să rezolve în acel moment, s-a dus după manager, iar acesta a luat lucrurile în serios și a încercat să-mi returneze banii”, a spus Lalor.

Totuși, nimeni nu l-a contactat pe bărbat, iar acesta a aflat că plătise 55.000 de lire sterline abia când a primit un telefon de la bancă. Pe lângă aceasta sumă, australianul plătise și o taxă de transfer de 1.380 de lire sterline.

Bărbatului i s-a promis că i se vor returna banii în 9 zile lucrătoare, iar taxa de transfer i-a fost deja returnată.