Actualitate, Featured

Un bărbat a ajuns după gratii după ce a ademenit o minoră pentru a face sex cu ea

Un bărbat de 49 de ani din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora de 14 ani pe care a cunoscut-o pe reţelele sociale.

Potrivit autorităţilor bărbatul a abordat-o pe adolescenta de 14 ani din Cluj-Napoca pe Facebook, cu care s-a întâlnit ulterior. Pe data de 12 august, bărbat de 49 de ani ar fi luat-o cu un automobil pe adolescenta în vârstă de 14 ani de la locuinţa bunicilor săi, din comuna Cămăraşu, judeţul Cluj. Rudele tinerei au alertat poliţiştii, pentru că nepoata nu i-a anunţat că va lipsi de acasă, potrivit Ziua de Cluj.

„La data de 13 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Ulterior, privarea de libertate a fost stabilită pentru o perioadă de 30 de zile.

„În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, Serviciului de Investigaţii Criminale, Criminalistic, pentru depistarea minorei şi stabilirea circumstanţelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră, fiind depistaţi pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreţinut relaţii sexuale”, mai precizează IPJ Cluj.