Actualitate

Un autocar care transporta copii a lovit o mașină parcată neregulamentar, lângă AFI Park

În apropierea AFI Park, un autocar care transporta copii a lovit o mașină parcată neregulamentar. Șoferul autocarului a șters urmele și a plecat fără să mai aștepte șoferul mașinii parcate pentru a discuta. Mașina parcată neregulamentar a blocat șoseaua, făcându-le greu autovehiculelor mai mari să circule pe lângă ea.

Autocarul care lua copiii de la AFI Park a lovit mașina parcată. După impact, șoferul autocarului așteptat până când copiii s-au urcat în autocar și apoi și-a șters urmele de pe mașina lovită înainte de a pleca. Această întâmplare a fost observată și fotografiată de un locuitor al Bucureștiului, care a postat imaginile pe pagina de Facebook „Info Trafic Rutier – București si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare” și a povestit pe scurt cele întâmplate.

Dacă ești în grup, te anunț că autocarul te-a lovit, a încărcat copiii la AFI Park 4, ți-a șters urmele și a plecat liniștit”, a precizat G. M.

Utilizatorii de internet și-au exprimat și ei părerea despre această situație, spunând că autocarul a lovit mașina parcată neregulamentar și că acest lucru ar fi fost cauza impactului.

Super! O să învețe să parcheze, pe viitor! a zis un internaut.

Comentariile majorității internauților se referă la faptul că șoferul mașinii parcate a fost cel vinovat pentru situație, deoarece și-a lăsat autovehiculul neregulamentar în zona respectivă. Unele comentarii sunt amuzante, în timp ce altele critică această acțiune. Cu toate acestea, nimeni nu a comentat în legătură cu șoferul autocarului.

Iată câteva dintre comentarii:

„Sincer, își merită soarta…Cum să parchezi masina în halul ăsta?” – S. A.
„Scumpă parcarea la AFI.” – F. I.
„La cum a parcat, mai bine îți vedeai de treabă.” – G. R.
„Autocarul a dat amendă în locul poliției.” – P. P.
„Nici nu știi care e mai rău decât celălalt… Unul care parchează cum a parcat ăla și altul care oprește autocarul pe banda din mijloc ca să coboare vizitatorii de AFI.” – A. C. D.

Citește și  Vezi ce se precizează despre Rusia în comunicatul Casei Albă emis în urma întalnirii Iohannis-Trump
blank