Featured, Sport

Un asistent medical de la CSM Ploieşti a intrat peste o fetiță când făcea duș

Un asistent medical la Clubul Sportiv Municipal CSM Ploieşti este acuzat că intră în vestiare peste sportive minore când sunt dezbrăcate. Zvonurile legate de bărbatul de 65 de ani au apărut în august, dar acum o antrenoare şi mai multe handbaliste au depus şi sesizări scrise.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la sfârşitul lunii august conducerea clubului a fost sesizată verbal că asistentul medical „stă în vestiar cu fetele când fac duş”.

„Totul a fost la nivel de zvon, nu am primit nicio sesizare scrisă. Am făcut şi noi verificări. Prima măsură a fost să înceteze activitatea la această echipă, să rămână la dispoziţia clubului. El trebuie să asigure asistenţa medicală la meciurile de acasă”, a declarat Nica.

Potrivit acestuia, zilele trecute o antrenoare şi mai multe handbaliste au depus şi sesizări scrise.

„Am primit de această data sesizări scrise. O antrenoare l-a văzut în vestiar în timp ce fetele erau dezbrăcate. O altă fată a reclamat că a fost atinsă indecent. Comisia de disciplină se întruneşte astăzi (luni n.r.). Analizăm şi toate concluziile vor ajunge la organele penale”, a adăugat directorul CSM Ploieşti.

Asistentul medical, care este la CSM de mult timp, are 65 de ani. Fetele fac parte din echipa de handbal junioare 3, având 13-14 ani.