George Burcea
Showbiz

Un apropiat al Vivianei a vorbit despre despărțirea vedetei de George Burcea! Care ar fi motivul

Viviana Sposub și George Burcea au pus punct poveștii lor de dragoste, care a durat 3 ani de zile. Vedeta a confirmat despărțirea printr-un mesaj postat pe contul ei personal de Instagram.

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc! Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Deși actorul trecea printr-o perioadă dificilă din viața lui, după divorțul de Andreea Bălan, Viviana a rămas alături de el și l-a susținut indiferent de situație.

George Burcea

La scurt timp după ce s-au întors din America, George Burcea și Viviana Sposub au hotărât să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de vedetă, pe contul ei de Instagram.

Acum, un apropiat al șatenei a făcut o serie de dezvăluiri din relația celor doi:

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timă, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a spus un apropiat al Vivianei pentru sursa citată.

Sursă foto: Viviana Sposub/Instagram, George Burcea/Instagram

blank