Social, Stiri

Un ANGAJAT şi-a bătut PATRONUL până l-a băgat în comă.

Un patron de service auto din Arad a fost bătut de un angajat care a vrut să fure bani. Bărbatul a fost lovit puternic în cap şi acum este în comă la spital. Agresorul a fost reţinut; el şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

patron_14093900

Anchetă la Arad, după ce un bărbat, soțul unei cunoscute prezentatoare tv din oraș, a fost găsit aproape fără suflare la firma pe care o conduce. Valentin Costea deține un atelier de tunning auto în Arad. Din primele informații, el a fost bătut de un angajat al său care ar fi încercat să-l jefuiască.

Un prieten a fost cel care l-a găsit pe bărbat inconștient, căzut pe podeaua atelierului pe care îl deține. Medicii sosiți la fața locului au constatat că victima are leziuni grave la cap. Bărbatul a fost transportat de urgență la un spital din Timișoara, în comă și a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul. Acum este menținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

Polițiștii și procurorii au stabilit că victima fusese lovită în cap cel mai probabil cu o bâtă de baseball. Agresorul a fost găsit imediat de polițiști și audiat toată noaptea. Suspectul este un angajat al atelierului, în vârstă de 24 de ani. El ar fi intenționat să fure bani, însă ar fi plecat doar cu telefonul mobil al victimei.