Un angajat al TVR a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat în gol de pe sediul televiziunii din Bucureşti. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla motivele care au dus la decesul bărbatului.

Bărbatul, un angajat al departamentului sport din TVR, s-ar fi urcat pe clădirea-turn în care îşi desfăşoară activitatea Televiziunea Română, sâmbătă, în jurul orei 13.50. Acesta s-a aruncat apoi în gol, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi lucrat la Televiziunea Română ca șofer și cameraman.

La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor, se arată într-o informare.

Martorii la tragedie au sunat imediat la112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, dar şi poliţişti. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe angajatul TVR.

Trupul bărbatului, transportat la INML
Ulterior, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.