Sport, Stiri

Un alt scandal a izbucnit în fotbal!

Ioan Niculae, patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu si Adrian Porumboiu, finanțatorul echipei FC Vaslui sunt protagoniștii celui mai recent scandal din Liga I.

images

Conducătorul Astrei susține că Porumboiu i-a propus în urmă cu trei sezoane să cedeze meciul echipei moldave în schimbul a 600.000 de euro. Bineînteles ca și fostul arbitru răspunde la fel de dur atacului!

De mâine dimineaţă o să pun la dispoziţie nişte acte prin care o să demonstrez că acest nenorocit minte cu neruşinare. Să vadă lumea cine e acest Porumboiu. Eşti cel mai mare escroc pe care l-am întâlnit în viaţa mea. El a venit la mine înaintea meciului Astra – Vaslui, cu aproape o săptămână şi ceva. A zis o sumă de 600.000″, a declarat Ioan Niculae.

descărcare (1)

„E aberant să vii cu astfel de discuţii care vor trebui probate în faţa instanţei. Fără niciun fel de comentariu voi merge până la capăt cu acest proces. Nu a fost vorba de niciun fel de sumă, am cerut să se joace corect cele două meciuri. Eu nu am cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul. A fost o simplă discuţie în care i-am spus cum joacă cu Vasluiul să joace şi cu Galaţiul. E mafiot de profesie. Cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul? De ce nu a spus atunci când i-am propus asta cu blatul? E bolnav la cap. E o minciună sfruntată care nu ştiu de unde pleacă.”  Aceasta a fost replica dată de Adrian Porumboiu.

blank