International

UMOR ENGLEZESC: AU PUS SOSIA VIITOAREI REGINE LA BARA!

kate_98ae3dKate Middleton ajunge la sala de sport. Se schimbă, se machiază, vorbește puțin cu William la telefon și apoi începe să danseze la bară.

Și dansează, și dansează, și la final afli de fapt că e vorba despre o reclamă la un site unde-ți poți face un jurnal online.

Bineînțeles că în clipul publicitar nu apare chiar Kate, ci o sosie de-a ei, dar acest lucru nu este menționat și, din neatenție, unii poate chiar au crezut că au văzut-o pe viitoarea regină a Marii Britanii dansând la bară.

În plus, glume de acest fel nu se fac cu membri ai casei regale. Pe de altă parte, s-a zvonit, în vară, după ce a născut-o pe prințesa Charlotte, că ducesa Catherine ar fi luat lecţii de dans la bară.

Kate a fost de acord să ia o lecție ca o glumă. A fost atât de îngrijorată că va fi văzută sau recunoscută, încât a purtat o eșarfă pe cap ca o modalitate de a se deghiza. Însă i-a plăcut! Ea spune tuturor că a fost un exercițiu grozav și mi-a spus mie că o femeie ar trebui întotdeauna să aibă talente secrete de scos din mânecă”, spunea unul dintre bodyguarzii lui Kate Middleton.

blank