Necenzurat, Stiri

Umilirea în public, între deviaţie şi fetiş sexual

Unul dintre cele mai ciudate fetişuri sexuale, care le întrece pe toate, este umilirea în public, obicei care se apropie mai degrabă de deviaţia sexuală.

Umilirea în public între deviaţie şi fetiş sexualCe înseamnă umilirea în public? O femeie care se excită şi doreşte să fie tratată ca pe un obiect sexual de către un anumit grup de oameni, din care pot face parte şi femei, şi bărbaţi. Nu există o regulă de componenţă. Bărbaţii pot doar privi şi obliga „sclava” să facă sex cu alte femei în timp ce ei se masturbează.

Femeia care vrea să fie umilită îşi exprimă mai întâi dorinţele şi dacă doreşte stabileşte anumite limite. Aceasta poate fi obligată să faca sex oral mai multor bărbaţi, să facă sex în grup, să fie supusă unor dureri fizice, unor abuzuri sexuale, ba chiar sclaviei.

Grupul de persoane care o va „umili” are de obicei un lider care le spune celorlalţi ce ar trebui să facă. În acest fel, femeia va fi umilită verbal şi sexual, iar grupul de persoane se va folosi de ea strict pentru propria plăcere. Ea trebuie să îndure totul, potrivit convenţiei.

Se pot folosi jucării sexuale, persoana umilită poate fi legată şi tratată ca o sclavă, pentru a se simţi neajutorată, poate fi biciuită sau chiar bătutaă Uneori se folosesc cleşti pentru rufe care i se prind „sclavei” de sfârcuri sau clitoris pentru a îndura cât mai multă durere.

Din cauza uşurinţei cu care poate ajunge la torturi reale, acest fetiş poate fi considerat o deviaţie sexuală tratată de psihiatri. Dar din alt punct de vedere, jocul este o împlinire a fanteziilor sexuale ale unei persoane care se lasă manipulată, folosită şi „batjocorită” din punct de vedere sexual de către un grup de persoane ce se excită atunci când ocupă poziţia dominantă.

blank