Featured, Sport

Umilință maximă în Bundesliga: Borussia Dortmund-Hoffenheim, 0-4

Primul campionat important al Europei care s-a reluat după pandemia de coronavirus s-a încheiat sâmbătă. În Bundesliga s-a jucat ultima etapă iar şocul cel mai mare a venit la Dortmund, cea care a fost surclasată pe propriul teren de Hoffenheim, scor 0-4. Atacantul croat, Andreij Kramaric, a marcat toate cele 4 goluri ale partidei.

Campioană de acum 2 săptămâni, Bayern s-a impus şi în ultima etapă pe terenul lui Wolfsburg după golurile lui Coman, Cuisance, Lewandowski, din penalty, şi Muller. Lewandowski a reuşit să înscrie 34 de goluri, fiind la cel mai bun sezon din carieră.

Alături de Bayern şi Dortmund, în UEFA Champions League s-au mai calificat Leipzig şi Monchengladbach. În ciuda victoriei cu Mainz, Leverkusen va juca doar în Europa League.

La retrogradare, Fortuna Dusseldorf a pierdut la Berlin pe terenul lui Union şi a fost depăşită cu un punct în clasament de Werder Bremen, cea care a făcut scorul etapei în duelul cu FC Koln.

În urma acestor rezultate, Werder Bremen va juca o dublă de baraj pentru rămânerea în Bundesliga cu una dintre Heidenheim şi Hamburg, cele care vor juca duminică în ultima etapă din II Bundesliga.

Iată rezultatele ultimei etape:

Borussia Dortmund 0-4 Hoffenheim
Wolfsburg 0-4 Bayern Munchen
Augsburg 1-2 Leipzig
Bayer Leverkusen 1-0 Mainz
Borussia Monchengladbach 2-1 Hertha Berlin
Eintracht Frankfurt 3-2 Paderborn
Freiburg 4-0 Schalke
Union Berlin 3-0 Fortuna Dusseldorf
Werder Bremen 6-1 FC Koln

 

blank