Featured, Showbiz

Uluitor. Viorel Lis și-a luat soția la bătaie

Oana (37 de ani) şi Viorel Lis (73 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor 90 şi formează probabil unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton pentru că între ei este o diferenţă de 35 de ani.

Dacă în trecut Viorel Lis a fost primarul Bucureştiului, acum, acesta se mai face remarcat mai mult prin scandalurile mondene. Recent, invitaţi într-o emisiune mondenă, Oana şi Viorel Lis au avut o discuţie acidă după ce presupusa aventură a acestuia l-a scos din minţi pe fostul edil al Capitalei chiar în culisele unei emisiuni de la Antena 1.

Dar după ce au ieşit din platou, Viorel Lis şi-a pierdut cumpătul în momentul în care şi-a surprins soţia în timp ce vorbea cu presupusul amant şi bruscat-o pentru a-i smulge telefonul din mână.

„Ce faci, te-ai uitat?Aoleuuu, ce mă enervează! Hai, măi, Dorine nu te supăra. I-am explicat lui Viorel, dar el se ia după Maria.”, a spus Oana Lis, după care l-a luat pe Viorel, care a încercat să-i ia telefonul din mână: „Dă-mi telefonul. Nu voiam să se supere. S-a vorbit urât urât despre el.”, a mai spus Oana![youtube https://www.youtube.com/watch?v=OgJXh2ymZIU]

blank