Mijlocaşul Ryan Colclough (22 de ani) de la echipa engleză Wigan a trăit o seară memorabilă, pe care o va ţine minte întreaga viaţă.

Marţi, Ryan a fost titular în meciul câştigat de echipa sa, 3-0 cu Doncaster, în divizia a treia engleză. În prelungirile primei reprize, Colclough a înscris pentru 2-0, iar la începutul părţii secunde a punctat din nou.

Eroul lui Wigan a fost schimbat în minutul 60, iar de-aici a pornit o adevărată aventură. Fără să treacă pe la vestiare pentru obişnuitul duş, Ryan Colclough a părăsit stadionul în echipementul de joc şi s-a dus direct la maternitate, acolo unde a asistat la naşterea celui de-al doilea său copil, un băieţel.

Ryan Colclough, la maternitate

“La pauză, am primit mesaj de la spital că partenera sa a intrat în travaliu. După ce a dat al doilea gol, Ryan a fost schimbat pentru că nu-i mai stătea capul la fotbal”, a explicat unul dintre oficialii lui Wigan.

“Sunt atât de fericit pentru că am dat două goluri chiar în ziua în care s-a născut fiul meu. Mulţumesc pentru mesajele de felicitare”, a scris fotbalistul pe Twitter, postând şi o fotografie în care îşi ţine copilul în braţe în tricoul de joc al echipei sale.