International, Stirea Zilei, Stiri

Uluitor! Un bogătaş chinez poate obţine orice, inclusiv lapte proaspăt matern supt direct de la sursă

Obiceiurile culinare ciudate din China întrec orice imaginaţie, dar tot mai sunt resurse pentru a şoca opinia publică cu unele.. scandaloase.

Un bogătaş chinez poate obţine orice, inclusiv lapte proaspăt maternDacă nimic nu întrece supa de fetuşi umani, despre care se spune că se consumă la mesele unor bogătaşi excentrici, iată că s-a mai aflat de un nou obicei… mulgerea femeilor sărace.

În oraşul Shenzhen, din sudul Chinei, femeile sărace sunt angajate să îi alăpteze pe bogătaşi şi pe copiii lor. Ele pot primi sume cuprinse între 1.300-2.500 de dolari pe lună, dacă proaspetele mămici stau câteva ore pe zi în „agenţiile de alăptare” şi aşteaptă să fie mulse de clienţi. Mai mult, unii dintre bogătaşi vor chiar să fie lăsaţi să sugă singuri de la sânii femeilor.

Pe de altă parte, cele mai norocoase, nu sunt supuse acestei metode umilitoare, ci se mulg singure, iar în loc să-şi alăpteze copiii lor, îşi vând laptele bogătaşilor care au bebeluşi.

Consumul de lapte uman este considerat benefic organismului, acesta fiind motivul principal pentru care bogătaşii din Shenzhen apelează la aceste „agenţii de alăptare”. Şi cum nu toate familiile au bani să-şi crească proprii copii, mamele recurg şi la obţinerea unor asemenea venituri.

 

blank
blank