Showbiz, Stiri

Uluitor! Ceauşescu a iubit în secret pe altcineva decât pe Elena?!

Care a fost marea pasiune neîmpărtăşită a dictatorului?

Ceausescu (1)

Are 56 de ani, insa inca impresioneaza cu frumusetea sa. Pe vremea comunista, Matilda Pascal Cojocarita a castigat opt concursuri de Miss, pentru ca mai apoi sa fie considerata chiar de Nicolae Ceausescu drept “cea mai frumoasa femeie din tara”.

Ceausescu (3)

De mai bine de 20 de ani este omologata drept una dintre vocile de aur ale Romaniei, avand spectacole in intreaga lume. Insa, inainte de a impresiona prin voce, Matilda Pascal Cojocarita impresioneaza prin frumusete, fiind complimentata de cei mai puternici oameni ai lumii.

Ceausescu (4)
Stefan si Matilda traiesc o frumoasa poveste de dragoste,. Zi de zi cei doi se iubesc si isi inoiesc juramintele de iubire

Printre cei care nu au ramas indiferenti in fata calitatilor fizice ale interpretei de muzica populara s-a numarat si Nicolae Ceausescu. Fostul presedinte al Romaniei a avut o afinitate fata de artista, insa a pastrat intotdeauna distanta:

 

“Ceausescu spunea mereu despre Matilda ca este o “comoara nationala cu voce de privighetoare” si ca trebuie ajutata. De fata cu Elena nu facea nici un fel de comentariu, pentru ca era foarte geloasa. De fapt, sotia dictatorului stia ca Ceausescu o simpatiza pe artista.

Ceausescu (2)

De aceea nu a fost de acord ca Matilda sa fie prezenta la vreo petrecere de-a lor. Stiu ca la un moment dat, Ceausescu s-a intalnit cu Matilda la postul national si i-a sarutat mana. Elena a facut crize de gelozie zile intregi. Incepuse sa simta ura pentru Cojocarita”, ar fi declarat un apropiat al cantaretei, potrivit presei mondene.

Ceausescu