International, Stiri

Uluitor! Ce-a păţit un vânzător de calorifere?!

Înjurat şi ameninţat pe Twitter din cauza fotbalistului Phil Neville

  confuzie nume (13)

Un vânzător de calorifere, Phil Neville, a primit ameninţări de tot felul pe contul său de Twitter, după ce mai mulţi fani l-au confundat cu fostul jucător cu acelaşi nume, care a evoluat pentru Manchester United, Everton şi naţionala Angliei.

Fanii erau deranjaţi de modul în care fostul jucător Phil Neville a comentat meciurile de la Cupa Mondială, pe care l-au catalogat ca plictisitor.

Vânzătorul din Suffolk, în vârstă de 60 de ani, a fost “bombardat” cu mesaje pe contul său de Twitter, @philneville. El văzuse meciul dintre Anglia şi Italia, scor 1-2, în oraş cu nişte prieteni, când a observat că telefonul său tot vibra.

Fost arbitru, care a fost chiar rezervă la mai multe partide din Premier League în anii ’90, vânzătorul a declarat că a fost insultat de fani, însă s-a arătat şocat de conţinutul mesajelor.

“Unele mesaje erau haioase şi am luat partea plăcută, dar altele au fost foarte abuzive. O persoană mi-a spus că speră să mor. Lucrând în vânzări am beneficiat de nume, oamenii îşi aduceau aminte de mine”, a explicat Neville, care a anunţat că nu va face plângere la poliţie.

BBC, postul de televiziune care a transmis partida, a confirmat că a primit 445 de plângeri în ceea ce priveşte comentariul de sâmbătă, însă a precizat că nu va renunţa la serviciile acestuia.

Pe de altă parte, soţia atacantului Wayne Rooney, Coleen, a fost criticată şi ea pe contul său de Twitter, după ce s-a deplasat în Brazilia alături de cei doi copii, Kai şi Klay, şi părinţii săi pentru a-l susţine pe fotbalistul celor de la Manchester United. “Coleen ai târât un copil de patru ani şi unul de un an pe jumătate de glob… doar pentru a-ţi petrece încă un concediu”, i-a transmis un fan. Totodată, Coleen a cărat 17 geamantane pentru vacanţa din Brazilia.