Actualitate, Stiri

Uluitor! Ce caută Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, alături de Mircea Diaconu?!

Apariţie surprinzătoare după ce tânărul a renunţat la rândul său la politică

 mircea diaconu

Mircea Diaconu a susţinut mereu că şi-a făcut campanie electorală cu oameni puţini, dar devotaţi, iar acesta a fost unul din motivele pentru care a şi câştigat. Actorul a avut un ajutor de nădejde în persoana lui Tudy, amantul Oanei Zăvoranu pe vremea când aceasta era soţia lui Pepe.

tudy

După victoria la alegeri, Mircea Diaconu a marcat evenimentul alături de echipa care l-a susţinut în campanie. Alături de el s-a aflat şi Tudor Ionescu, alias Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, potrivit presei mondene.

Tudy şi-a permis chiar să-l stropească pe respectabilul actor cu şampanie. Cârcotaşii cred că de fapt, Tudor Ionescu ar fi interesat, de fapt, de Ana, fiica lui Mircea Diaconu, acum singurică după ce a divorţat de un fotbalist.

tudy1

După tumultoasa relaţie cu Oana Zăvoranu, Tudy a renunţat la politică, s-a retras din PDL şi a dat cu piciorul unei promiţătoare cariere în Parlamentul European, unde a fost stagiar susţinut de europarlamentarii PNL. Mai nou, Tudy este om de afaceri. Are o covrigărie, o cramă şi este patronul unei carmangerii.

Tudor Ionescu este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice, are un master la Bruxelles şi vorbeşte fluent şase limbi străine. În plus, a cochetat şi cu modellingul.

 

blank