Actualitate, Stiri

Ultima șansă a Monicăi Ridzi, spulberată de Klaus Iohannis!

Bolile de care suferă fostul ministru al tineretului Monica Iacob Ridzi, condamnată la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare și care în prezent își ispășeșete pedeapsa la Spitalul Penitenciar Jilava, îi dau speranțe la grațiere din partea președintelui Klaus Iohannis.

loww6pqj_8b983e025c

De altfel, chiar soțul acesteia,primarul municipiului Petroșani Tiberiu Ridzi afirma recent că se gândește să ceară clemența șefului statului, atât pe motiv de boală dar și pentru faptul că cei doi copii ai lor au foarte mare nevoie de mamă, fapt ce ar îndreptăți grațierea soției sale.

Cu toate acestea, o garțiere din partea lui Iohannis este foarte puțin probabilă, dacă avem în vedere declarațiile făcute de președinte în timpul campaniei electorale, care spunea în luna octombrie că în timpul mandatului său nu va acorda clemență nici un politician condamnat pentru fapte de corupție. “Eu, Klaus Iohannis nu voi grația niciun politician condamnat pentru coruptie, punct”, afirma Iohannis la 10 octombrie.

Cum fostul deputat este în spatele gratiilor tocmai pentru de corupție, șansele Monicăi Ridzi de a fi lângă copiii săi sunt foarte mici, cunoscut fiind și faptul că Iohannis este omul care își respectă cu sfințenie cuvântul dat.