International, Stiri

Uite pe ce pune mâna Jason Statham atunci când vine acasă!

Generoasă, iubita lui i-a arătat întregi lumi!

rosie1

La 26 de ani, Rosie Huntington-Whiteley, iubita luptătorului de arte marţiale, Jason Statham (care a devenit şi un actor de succes) ţine prima pagină a revistelor de profil, fiind una dintre cele mai apreciate femei din branşă.

rosie-buna

A defilat pe podium pentru Victoria’s Secret sau Burberry, dar a ţinut prima pagină a tabloidelor din lumea întreagă şi prin stilul vestimentar, în sensul că foarte rar poartă sutien.

rosie2

Nu de puţine ori paparazzii au obţinut fotografii incendiare cu frumoasa Rosie, dar de această dată ea a căzut victima unui fan. În încercarea de a o fotografia, o domnişoară care venise să asiste la British Fashion Awards i-a dezvelit din greşeală nurii vedetei, lăsându-i pe toţi să surprindă cadre extrem de preţioase.

rosie3

De notat că tot fanul în cauză a avut grijă imediat să îi aranjeze sacoul, însă vânătorii de instantanee au fost pe frecvenţă şi au reuşit să facă mai multe fotografii.

Jason Statham And Rosie Huntington-Whiteley in New York.

Vizibil deranjată, Rosie a roşit, însă presa din Anglia a taxat-o imediat: nu ai de ce să te simţi stânjenită când îţi asumi o asemenea ţinută.

 

blank