Showbiz, Stiri

Uite cum va plati Razvan pentru circul iscat in avion!

Razvan Simion a facut un scandal monstru sambata seara, intr-o cursa a companiei Tarom. Ametit bine dupa ce a participat la Festivalul Castanelor de la Baia Mare, prezentatorul matinalului „Neata”, de la Antena 1, a socat pe toata lumea dupa ce a inceput sa injure echipajul bordului.

Decizie-usturatoare-luata-de-sefii-Antenei-1--Uite-cum-va-plati-Razvan-pentru-circul-iscat-in-avion-

Acesta a facut glume neinspirate si cu aluzie sexuale la adresa stewardeselor, iar pilotii au fost pe punctul de a ateriza fortat la Sibiu, pentru a calma spiritele.

Se pare insa ca, in cele din urma, conflictul a fost aplanat de Loredana Groza. Totusi, sefii de la Antena 1 nu l-au iertat pe prezenator pentru prejudiciile aduse imaginii trustului si l-au sanctionat drastic.

„Sefii l-au certat, mai ales ca s-au interesat si au aflat cum s-a purtat in timpul zborului. A tipat la stewardese, a inceput sa le jigneasca, sa le strige cu apelativul de „fa” si sa le spuna cuvinte obscene. A socat pe toata lumea, pentru ca este cunoscut ca un barbat linistit, cu mult bun simt, care nu ar putea sa se poarte niciodata ca un badaran. Sefii au considerat ca Razvan a lezat imaginea emisiunii pe care o modereaza, insa a fost la prima abatere, asa ca nu au existat consecinte grave.

El a fost amendat cu 10% din salariu, iar postul TV a decis sa nu dea nici un fel de comunicat oficial. Razvan a cerut scuze tuturor celor implicati in altercatie. Norocul lui a fost ca nici stewardesele si nici pilotii nu au avut nici o pretentie”, a declarat surse din Antena 1, pentru CANCAN.ro.

blank