Life

Asa recunosti o femeie care face sex la prima intalnire

Cum recunosti o femeie care face sex la prima intalnire? Poti afla acest lucru dupa semnalmente vizibile din prima sau e musai sa o intrebi daca face sex din prima?

Conform unui recent studiu, varsta este unul din indicatorii cei mai puternici ca o femeie vrea sa faca sex la prima intalnire, conform Centrului Mentarex Consult din Bucuresti. Astfel, femeile cele mai lipsite de inhibitii au in jur de 30 de ani si sunt dispuse sa faca sex la prima intalnire, spre deosebire de cele care au intre 20 si 23 de ani.
Concret, 34% din femeile chestionate in studiul celor de la Mentarex au raspuns afirmativ sexului din prima, spre deosebire de 14% in cazul femeilor care au 20 de ani. Acelasi studiu arata ca femeile care isi tin dorintele in frau la prima vedere, au sanse mai mari sa faca sex la a doua (peste 40%).
Cele doua semne ca o femeie a facut sex la prima intalnire:
1. A doua zi este extrem de bine dispusa. Radiaza de fericire si poate vorbi deschis despre lucruri pe care altadata le evita.
2. Nu vorbeste foarte mult despre sex. O persoana satisfacuta din punct de vedere sexual va deschide alte subiecte. Cum spune si zicala: „Fiecare cu ce-l doare!”.

Ce gandesc barbatii despre femeile care fac sex la prima intalnire:
– Barbatii considera ca tipele care fac sex din prima sunt lipsite de inhibitii, cu care relatia va fi una relaxata. In ochii barbatilor, femeile care fac dragoste din prima sunt mai liberale decat cele care isi tin in frau poftele sexuale.
– Barbatii nu le considere femei usoare pe doamnele care fac sex din prima, iar a doua zi nu da semne ca ar vrea ceva mai mult. Ba dimpotriva, apreciaza deschiderea acestora in legatura cu viata sexuala.
– Exista si anumiti barbati care sunt impotriva acestui obicei. Unii masculi sustin ca sexul cu o femeie care te face sa astepti mai mult este mai tentant, este ca si povestea cu fructul oprit.