Showbiz, Stiri

Uite cum arăta Daniela Crudu fără silicoane şi extensii!

Cruduţa, la 19 ani, era o protejată a lui Uzzi de la BUG Mafia?!

61414720

Pe cand avea doar 19 ani, Daniela Crudu facea furori intr-un videoclip al trupei BUG Mafia. Cu un decolteu mic, dar ferm, si cu parul blond, coprezentatoarea si-a unduit formele pe langa fiecare dintre componentii celebrei trupe.

161386600

Acum se bucura de celebritate, are o multime de fani, este coprezentatoarea unei emisiuni de top si castiga cateva mii de euro pe luna. Pe cand avea 19 ani insa, Daniela Crudu muncea pe unde apuca pentru a-si castiga traiul si visa ca intr-o buna zi va ajunge sa fie cunoscuta de toata lumea.

Cu showbiz-ul a inceput sa cocheteze inca de acum opt ani, cand a aparut intr-unul din videoclipurile trupei BUG Mafia, „Pantelimonu’ petrece”.

Pe atunci, Daniela nu avea silicoane, nici acid hialuronic in buze si nici extensii. Imbracata intr-o fusta scurta si un maieu decoltat, din care se zareau sanii mici, dar fermi, manechinul apare miscandu-se lasciv pe langa Uzzi si Tataee.

61414721

Pe atunci, Daniela era blonda, dar la fel de slaba ca si acum. Daca acum trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 500 de euro daca o vrei pe Cruduta la evenimentul tau si 1.000 pentru a aparea in cateva cadre dintr-un videoclip, la 19 ani, ea a primit mult mai putin de la baietii de la BUG Mafia pentrun a petrece în stilul Pantelimonului.

 

 

blank