De ce artista a ţinut secretă sarcină?! Părinţii ei au aflat vestea odată cu toţi telespectatorii!

anna_lesko_73241900

Anna Lesko a şocat pe toată lumea când a anunţat că este gravidă în 7 luni, în timpul transmisiunii în direct a emisiunii Wowbiz. Absolut nimeni nu ştia nimci, nici măcar părinţii ei.

Anna Lesko a tinut secret 7 luni ca este gravida! Despre viitorul tată a dezvălui doar că este muzician din Basarabia, dar foarte bine cunoscut şi în România. “Tatăl este un muzician respectat!”, a precizat Anna Lesko.

Anan

“Nici macar parintii nu stiau asta. Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. El nu este persoana publica si nu isi doreste sa devina. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca, cu bune si cu rele. Relatia este de 3 ani. Nasc la sfarsitul lunii martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele”, a spus pe repede înainte, foarte emoţionată, frumoasa basarabeancă.

Anna_image

Anna Lesko i-a socat pe toti in momentul in care a facut dezvaluirea ca este gravida. Ea nu isi anuntase nici familia, nici prietenii. Ea i-a surprins chiar si pe prezentatorii emisiunii atunci când şi-aarătat burtica.

“Nu am avut nici pofte, doar niste arsuri. Sincer nu vreau sa ma opresc aici daca este atat de usor. O sa am foarte multa lume sa ma ajute dupa ce nasc. Daca trece totul asa de bine cum a fost acum, ar fi pacat sa nu mai fac”, a promis Anna Lesko.