Showbiz, Stiri

Uite cum arată acum bărbatul pentru care a plâns Bianca Drăguşanu la „Din Dragoste”

Ar mai tenta-o astăzi pe Bianca un asemenea mascul?!

bianca-dragusanu-iubit-din-dragoste

Bianca Dragusanu a aparut la „Din Dragoste” in anul 2000 plangand dupa iubitul ei de atunci, Mihai Matusoiu. In prezent, acesta locuieste in Spania, este insurat, are doi copii, iar la capitolul fizic nu se compara nici pe departe cu Victor Slav. Dovada si fotografiile la bustul gol aparute in presa.

bianca-dragusanu-iubit

Bianca Dragusanu a aparut in anul 2000 la emisiunea lui Mircea Radu, „Din Dragostea”, plangand si dorind sa se impace cu iubitul ei Mihai Matusoiu. Bianca nu era atunci cunoscuta in showbiz, nu apelase inca la operatiile estetice care au transformat-o, in timp, intr-o „bomba sexy”, avea cateva kilograme in plus, iar dintii sai nu erau corectati inca prin intermediul fatetelor de portelan.

bianca catalin botezatu

Ei bine, la 13 ani de la acel moment in care Bianca simtea ca parca lumea se sfarsea pentru ea intrucat nu se mai intelegea cu iubitul sau, au aparut in presa fotografii cu Mihai Matusoiu.

bianca-dragusanu-adrian-cristea2

Este uşor de remarcat faptul ca barbatul, acum insurat, cu doi copii, si stabilit in Spania, nu se incadreaza deloc in standardele Biancai din ultimii ani (vezi Catalin Botezatu, Adrian Cristea sau Victor Slav).

bianca-victor-slav-divort1

 

blank